Bygg og anlegg

Bygg og anlegg

Safejob leverer alt av fagpersonell som håndverkere og administrativt personell innen bygg og anlegg. Vi leverer blant annet tømrere, elektrikere, stillasmontører, VVS, maskinførere, anleggsgartnere mm.

Bemanning over hele Norge

Safejob jobber for å være en fleksibel og løsningsorientert samarbeidspartner ved behov for bemanning. Vi har hovedområde i Bergen og omegn, men leverer bemanning over hele Norge.Vi vet at markedet innen bygg og anlegg kan forandre seg fort, og at behovet for ekstra bemanning kan komme fort. Derfor er vi klar til å hjelpe både på kort varsel, og på prosjektene som ligger frem i tid.

Safejob har siden oppstart vist seg som er seriøs aktør i markedet, som leverer dyktig og produktivt fagpersonell til byggebransjen i Bergen. Dette har gjort Safejob til en av de markedsledende leverandørene på bemanning til elektro i Bergen. Safejob leverer også bemanning til en rekke andre fag som VVS, tømrer, stillas, skogsarbeider, maler mm.

Arbeidskraft når dere trenger det

Safejob har faglig kompetanse til å plukke ut de riktige kandidatene for å dekke deres behov, og har en stor stab med dyktige og engasjerte medarbeidere. Safejob har fokus på at våre ansatte skal ha gode arbeidsvilkår og trives hos oss. Vi tenker at trivsel blant de ansatte gjør at vi kan levere engasjerte og dyktige medarbeidere. Derfor kan Safejob gi dere arbeidskraft når dere trenger det.

Som medlem av NHO service gjennomgår Safejob årlig revisjon av ansattes arbeids og HMS forhold, og er sertifisert som Revidert Arbeidsgiver. Dette gjør at du som kunde kan være trygg på at innleide fra Safejob blir ivaretatt og lønnet etter gjeldende regler og lovverk. Safejob har tariffavtale med El og It forbundet.

På jakt etter arbeidskraft eller søker jobb? - Vi har inngående erfaring fra bransjen.