Eterni gruppen kjøper Safejob Bergen AS

Vi går nye spennende tider i møte!

Safejob Bergen er kjøpt opp av Eterni gruppen, og vi flytter inn i Eterni sine lokaler i Bergen sentrum i løpet av oktober 2021. Safejob fortsetter driften likt som tidligere, med de samme ansatte og administrasjon.

Vi har trivdes godt i lokalene på Askøy, men ser frem til å bli en del av et større fellesskap. 

«– Safejobs verdier harmonerer godt med det Eterni Gruppen står for i dag. Vi er glade for å ha funnet enda en ny partner som er med på å skape enda bedre forutsetninger for å satse innen industri og tekniske fag, sier Rune Myrseth, konsernsjef i Eterni Gruppen».

«(…) – Vi har allerede flere leveranser i dag, og vil nå satse videre innen både tekniske fag og ISO fag & industrielle fag, sier Business Line Direktør for Construction & Installation i Eterni Norge, Linn Magnussen Lillefosse. – Ved å få Safejob med på laget, er vi enda bedre rustet til å imøtekomme behovene i arbeidsmarkedet, både nå og i fremtiden. Det vil bli svært viktig å kunne mobilisere og tilgjengeliggjøre menneskelige ressurser også for nye industriområder f.eks. innen vindkraft, og således kunne bidra inn i det grønne skiftet».

«Daglig leder i Safejob Ketil Olsen, er overbevist om at oppkjøpet vil skape sterke synergier og muligheter for gode utvekslinger av erfaring og praksis:

– Dette vil tjene både våre kunder og våre medarbeidere godt. Lokal tilstedeværelse er viktig for oss. Vi fortsetter med samme ansatte, ledelse og organisering, men med nye ressurser og investering, og styrket satsning fra et ledende selskap i sterk vekst. Vi har mye å se frem til».


Del innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Nylige innlegg

Kategorier

Kontakt oss:

På jakt etter arbeidskraft eller søker jobb? - Vi har inngående erfaring fra bransjen.