Safejob

Fleksibel arbeidskraft når du trenger det

Vi er spesialister på å finne de rette personene til arbeidet. Både når du ønsker å rekruttere til en eller flere faste stillinger, og når du trenger å bruke midlertidig arbeidskraft for en kortere eller lengre periode, er Safejob Energy her for deg.

Pålitelig aktør i markedet

Safejob Energy er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som har leveranser i hele Norge, både på land og offshore, og har eksistert siden 2015. Vi er opptatte av å være en pålitelig aktør i markedet, som leverer dyktig og produktivt fagpersonell til flere bransjer i Norge. Vi er en markedsledende leverandør av bemanning til elektro, både landbasert og på sokkelen. De siste årene har vi også levert fagpersonell til Industri og ISO prosjekter i hele Norge, og utviklet seg til å bli en sentral leverandør av HR- og bemanningstjenester også i dette markedet.

Vi tilbyr flere fordelaktige løsninger innen bemanning, rekruttering og ressursplanlegging til kunder over hele Norge. Kontakt oss for en uforpliktende samtale, hvor du gir oss muligheten til å fortelle deg hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

Om oss

Safejob ble stiftet i 2015, og vi har siden oppstart spesialisert oss på fagpersoner og karrieremuligheter innen elektro, industri, ISO, anlegg/installasjon og havbruk. De siste årene har Safejob levert mange fagpersoner til onshore- og offshore prosjekter spesielt – i hele Norge, og har blitt en sentral leverandør av HR- og bemanningstjenester i markedet. 

Fagområder

Bemanning til olje- og gassindustrien har blitt en stor del av Safejob Energy sine leveranser, og de siste årene har vi levert operatører til mange on/offshore prosjekter.

Safejob Energy leverer fagpersonell til både on- og offshore prosjekter. Vi leverer operatører over hele Norge.

Kontakt oss

Finn oss her